Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با تمام توان برای توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی و دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی به ویژه در بلوچستان گام بر می‌داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی در مراسم افتتاح پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار داشت: دسترسی عادلانه مردم جنوب استان به خدمات درمانی مصداق توسعه فضاهای بهداشتی است که در این راستا با پیگیری‌های انجام شده شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ما موفقیت استان در مهار ویروس کرونا را مدیون تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان در بیمارستان‌ها هستیم. امروز پروژه‌های مختلف و خوبی را در ایرانشهر افتتاح کردیم به طور مثال در همین بیمارستان خاتم الانبیا(ص) بلوک اتاق عملی را مورد بهره‌برداری قرار دادیم که به بروزترین تجهیزات جراحی مجهز است.

وی اضافه کرد: این بیمارستان توانایی جراحی بیماران قلبی عروقی دارد بیمارانی که تا دیروز برای انجام عمل خود مجبور بودند مسافت طولانی را تا مرکز استان یا استان‌های همجوار طی کنند اما امروز در جنوب استان می‌توانند این خدمت را دریافت کنند.

مدرس‌خیابانی: سرانه تخت بیمارستانی سیستان و بلوچستان کمتر از متوسط کشوری ‌استمدرس‌خیابانی: 500 روستای سیستان و بلوچستان تا پایان خردادماه آبرسانی می‌شوداستاندار سیستان و بلوچستان: فضاهای خالی دولتی در اختیار بهزیستی قرار گیرد

مدرس خیابانی بیان کرد: تلاش می‌کنیم دسترسی آحاد جامعه را به خدمات بهداشتی و درمانی فراهم کنیم. امروز بخش عفونی ما با  27 تخت در بیمارستان "خاتم‌الانبیاء(ص)" افتتاح شد که دیگر نیازی نیست بیماران برای دریافت خدمات در این حوزه به سایر نقاط استان مراجعه کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: امروز دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از ظرفیت‌های معطل و بلااستفاده استان بهره گرفته و توانسته پروژه‌های خوبی را بهره‌برداری کند. امروز ما در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیمارستان روانپزشکی را افتتاح کردیم تا بتوانیم به بیماران این حوزه در جنوب استان کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان روانپزشکی "روزبه" با قرار گرفتن در طرح توسعه توانایی افزودن 100 تخت بستری دیگر را نیز خواهد داشت. امروز بیمارستان روانپزشکی و اتاق‌های جراحی بیمارستان "خاتم‌الانبیاء(ص)" توانایی پذیرش بیماران را دارد.

وی خاطرنشان کرد: امروز مجهزترین دستگاه‌ آنژیوگرافی را در اتاق عمل ایرانشهر داریم که دیگر نیازی نیست بیماران برای دریافت خدمات به مرکز یا استان‌های دیگر مراجعه کنند. در آینده نزدیک شاهد وقوع اتفاقات خوبی در حوزه سلامت در جنوب استان خواهیم بود.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر سیستان و بلوچستان جنوب استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین، برای انتخاب نام نوزادان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ثبت احوال استان، علی رحمتی اظهار کرد: نام‌ها واژه‌هایی هستند که برای شناسایی، تشخیص و تمییزدادن افراد از یکدیگر به کار می‌روند و انتخاب نام یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد طفل مورد توجه آنان قرار می‌گیرد.

وی افزود:در واقع نام و نام‌گزینی پدیده‌ای فرهنگی است، به عبارت دیگر علاوه‌بر رویه‌های اداری تابع اقتضائات عموماً پیچیده فرهنگی است تا جایی‌که در دهه اخیر با پدیده افزایش فراوانی نام‌های نوپدید مواجه بودیم.

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: به استناد ماده ۲۰ قانون ثبت احوال، انتخاب نام با اعلام کننده است، برای نام‌گذاری یک نام ساده یا مرکب که عرفاً یک نام محسوب می‌شود، انتخاب خواهد شد، با توجه به اینکه ارائه خدمات در سازمان ثبت احوال به سمت ارائه خدمات تمام الکترونیک پیش می‌رود، مشاوره تخصصی نام نیز در قالب سامانه جامع هوشمند با عنوان «سامانه تعاملی نام» به صورت ویژه در سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال (سهیم) انجام می‌شود.

وی یادآور شد: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام‌گذاری کودکان در زمینه‌های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام‌های اصیل، زیبا با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث خواهد شد ترویج نام‌های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی صورت گیرد.

رحمتی تصریح کرد: والدین می‌توانند در بستر اینترنت و با گوشی تلفن همراه با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره‌مند شوند.

کد خبر 749582

دیگر خبرها

  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان