Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان -حسین مدرس خیابانی در سفر به دلگان و بازدید از بیمارستان امام رضا (ع)  گفت: با توجه به حوادث جاده‌ای که مرتبه دوم را در سطح کشور در این موضوع داریم بخش جراحی و اتاق عمل مورد نیاز شهرستان است و در آینده نزدیک با بهره‌برداری از این بخش از ارجاع مصدومان حوادث جاده‌ای و سایر بیماران به ایرانشهر جلوگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می گوید: این بیمارستان به لحاظ تجهیزات شرایط خوبی دارد، اما کافی نیست و در جایگاه و قواره بیمارستان مرکز یک شهرستان نیست و باید به بیمارستان ۶۴ تختخوابی توسعه یابد.

به گفته استاندار سیستان و بلوچستان  برای تکمیل بخش اورژانس این بیمارستان از محل اعتبارات سفر رییس جمهور اعتبار مصوب شده است که بر اساس وعده مدیر دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بخش اورژانس نیز تا پایان فروردین ماه به بهره برداری خواهد رسید.

او  با بیان این‌که شاخص درمانی در کشور ۱.۸ و در سیستان و بلوچستان ۰/۷ است، افزود: این بیمارستان هم‌اینک۱۳ تختخوابی بوده که پروانه بهره‌برداری ۶۴ تختخوابی برای آن اخذ شده است.

مدرس خیابانی تاکید کرد: مدیران دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان باید مدیر عمرانی برای اجرای طرح توسعه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیمه تمام بگمارند و ساختار و مدیریت مناسبی برای تکمیل پروژه‌های درمانی داشته باشند تا پروژه‌ها در مدت زمان معین و با ساختار استاندارد به بهره برداری برسد.

او  به ظرفیت‌های دلگان اشاره کرد و افزود: این شهرستان در حوزه اقتصادی ظرفیت‌های خوبی دارد و در بحث نخیلات و خرما، صیفی‌جات، شیلات و معادن می‌تواند اشتغال خوبی در منطقه را فراهم کند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: مطلع شدم که در دلگان پرورش و پرواربندی دام وجود دارد که برای کشتار به استان‌های همجوار برده می‌شود که مقرر شد جذب سرمایه گذار برای کشتارگاه دام سبک و سنگین در منطقه انجام شود.

او گفت: در حوزه مرغداری و پرورش طیور نیز مدیران باید سرمایه‌گذاران جدید در این حوزه را جذب کنند و همچنین باید بسترسازی برای توسعه و افزایش واحد‌های فعال موجود انجام شود.

مدرس خیابانی تصریح کرد: تکثیر واحد‌های صنعتی، کشاورزی و دامپروری موجود، اشتغال و رفع بیکاری و فاصله گرفتن از بزهکاری‌های اجتماعی را بدنبال دارد و توسعه فرهنگ کار، تولید و اشتغال بسیاری از مسائل استان و شهرستان را حل می‌کند.

او  با تاکید بر این‌که باید از همه مزیت‌های اقتصادی استفاده کنیم افزود: در بخش نخیلات رتبه اول را داریم و باید زنجیره نخیلات و بسته‌بندی در سردخانه و صادرات نخیلات، صیفی جات و کارخانجات صنایع تبدیلی را توسعه دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت خوب معدنی در منطقه دلگان افزود: از آنچه خداوند به ما داده بایستی درست استفاده کنیم و دنبال نداشته‌ها نباشیم و بر داشته هایمان پافشاری و نقاط قوت را بشناسیم و از طریق همین نقاط قوت اشتغال خوبی برای شهرستان ایجاد کنیم.

او به دهستان چاهشور و مشکلات آن اشاره کرد و افزود: افت ولتاژ برق مدرسه نیمه‌تمام خیرساز و آبرسانی به این دهستان از مشکلاتی بود که مقرر شد آبرسانی به این دهستان و اجرای فاز اول تا آخر فروردین و فاز نهایی تا پایان تیر ماه انجام شود و اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان برای شروع عملیات آبرسانی به آب و فاضلاب اختصاص یافت.

مدرس خیابانی با بیان این‌که در خصوص افت ولتاژ برق مقرر شد جابجایی ترانس ۲۰ کیلو ولت با ۱۳۲ کیلوولت انجام شود گفت: در خصوص مدرسه نیمه‌تمام خیرساز این دهستان هم مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس قول داد که از طریق اعتبارات استانی در حوزه نوسازی، این مدرسه را تکمیل کند.

او  تاکید کرد: مدل توسعه و عمران و آبادانی در استان ارتقای شاخص‌های بهبود زندگی، معیشت و رفاه مردم است که با اشتغال فراهم می‌شود و مدیران باید در این حوزه تلاش کنند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان ساخت بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • وعدۀ افتتاح بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۱۴۰۴
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت