Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین مدرس خیابانی روز جمعه در بازدید از طرح‌های در دست اجرای قصرقند اظهار داشت: ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی قصرقند با توجه به جمعیت ۶۰ هزار نفری این شهرستان از نیازهای ضروری برای کاهش مشکلات حوزه بهداشت و درمان و جلوگیری از سفر بیماران به سایر شهرستان‌های همجوار است.

وی با بیان اینکه مرکز درمان بستر دمبیگان فاقد پزشک است، خاطرنشان کرد: رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برای تامین نیروی انسانی و راه‌اندازی مرکز اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: قصرقند ظرفیت‌های کشاورزی و اشتغالزایی خوبی دارد و می‌توان با سرمایه‌گذاری مناسب در حوزه تولید، این منطقه را به توسعه رساند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت پل حمیری می‌تواند هزاران نفر در چندین روستا را هنگام بارندگی نجات دهد و نباید بعد از سال‌ها شاهد قطع ارتباط مرکز دهستان با بخش ساربوک باشیم. 

مدرس خیابانی ادامه داد: سیل‌بند حفاظتی شهر قصرقند در ۲ نقطه تخریب شده و به بازسازی فوری نیاز دارد.

وی بر افزایش واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی در قصرقند تاکید کرد و افزود: درخصوص تامین مرغ نباید شهرستان‌ها مشکل داشته باشند و بعد از سال‌ها مرغ را با هزینه حمل و قیمت گران وارد کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان در بازدید از پروژه اجرای خط انتقال گاز ایرانشهر - چابهار در حوزه سرزمینی شهرستان قصرقند نیز اظهار داشت: جانمایی ۲ شیر انتظار برای گازرسانی به شهرستان و بخش تلنگ از ضرورت‌هاست.

مدرس خیابانی همچنین از از گردنه سخت‌گذر گواتکش کاجو بازدید کرد و از مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایرانشهر خواست تا پایان سال‌جاری این محور را تکمیل و به بهره‌برداری برساند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایرانشهر نیز گفت: گردنه گواتکش کاجو موجب واژگونی خودروها و فوت چندین نفر از اهالی روستایی شده است و  براساس قول پیمانکار برای اتمام کار آن تا پایان سال جاری تلاش می‌شود.

جلال‌الدین قادری گفت: آسفالت مسیر دسترسی تُلنگ به قصرقند، پل حمیری و چند پروژه راهسازی نیز پس از تامین اعتبار اجرایی و برخی از مشکلات در بحث تردد روستاییان مرتفع می‌شود.

فرماندار قصرقند نیز اظهار داشت: قصرقند در زمینه‌های مختلف به ویژه راه، بهداشت، آموزش، ورزش و طرح هادی روستایی مشکلات زیادی دارد که امیدواریم با تخصیص اعتبارات ویژه شاهد آبادانی و توسعه این شهرستان باشیم.

مرتضی سایگانی از حضور استاندار سیستان و بلوچستان و پیگیری مطالبات و مشکلات مردم و رسیدگی فوری آنها در تماس‌های تلفنی با مدیران کل و مسوولان مختلف قدردانی کرد و افزود: مسوولان در بازدیدهای میدانی می‌توانند مشکلات را بهتر لمس و پیگیری کنند.

برچسب‌ها قصرقند توسعه روستایی استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قصرقند توسعه روستایی استاندار سیستان و بلوچستان قصرقند توسعه روستایی استاندار سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: از ظرفیت شرکت‌های تعاونی برای حل مشکل مسکن کارگران استان استفاده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی صبح امروز در نشست با نمایندگان تشکل‌های کارگری و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: برای ساخت مسکن در سیستان و بلوچستان محدودیتی برای تأمین زمین وجود ندارد و تشکل‌های کارگران با استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها می‌توانند مشکل مسکن جامعه هدف خود را حل کنند.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری‌ها نباید به کارگران خود بدهکار باشند افزود: بر اساس گزارش‌ها میزان معوقات کارگران در سیستان و بلوچستان از شش به سه ماه کاهش پیدا کرده است و باید تلاش کرد این میزان هم به صفر برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه به اجرای طرح‌های زیربنایی و توسعه ای در استان اشاره کرد و گفت: توانمند‌سازی‌ نیروی انسانی از ضروریات سیستان و بلوچستان است، چراکه کار با تجهیزات جدید و فنی، نیروی کار ماهر می‌خواهد.

کرمی بیان کرد: کار و تلاش عبادت است و افراد در جایگاه‌های مختلف نباید از کار کردن خسته شوند.

وی افزود: رشته‌های درسی آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان تامین شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان