Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: تمامی مراکز درمانی بویژه بیمارستان های شهید مدرس و شهید چمران ساوه پذیرای تمامی بیماران مراجعه کننده هستند.

دکتر حسین  علی‌زمانی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری ویروس کرونا دو بخش ویژه بیمارستان های شهید مدرس و شهید چمران ایزوله شده و برای درمان بیماران کرونایی تجهیز و آماده سازی شده است و فعالیت این دو مرکز درمانی در حوزه درمان بیماران کرونایی هیچ خللی در پذیرش سایر بیماران ایجاد نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با وجود حجم بالای مراجعین مبتلا به بیماری کرونا اما با تلاش پزشکان، کادر پرستاری و کارکنان حوزه سلامت ارائه خدمات به سایر بیماران با همان رویه گذشته ادامه دارد و در راستای پیشگیری از شیوع کروناویروس بخش بیماران کرونایی از غیرکرونایی تفکیک شده و هیچ تداخلی در حوزه خدمت رسانی وجود ندارد.

دکتر علی زمانی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های بعمل آمده طب اورژانس بیمارستان شهید مدرس نیز تفکیک شده است و مراجعه کنندگان می توانند با خاطری آسوده و اطمینان از اینکه فضای در نظر گرفته شده عاری از هرگونه آلودگی ویروس کروناست به درمان خود بپردازند.

وی در ادامه اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته تعداد کل بستری شدگان در بیمارستان‌های شهید مدرس و شهید چمران ساوه و نیز بیمارستان امام رضا (ع) زرندیه 26 مورد بوده است که پس از نمونه برداری و اعلام نتایج آزمایشگاهی، آمار مبتلایان اعلام خواهد شد و در همین مدت نیز یک نفر جان خود را از دست داده و پنج نفر ترخیص شده اند.

وی بیان کرد: با بررسی های بعمل آمده و براساس نتایج آزمایشگاهی شیب مراجعین به بیمارستان طی دو روز اخیر نسبت به روزهای گذشته روند کاهشی به خود گرفته و به نسبت شاهد کاسته شدن آمار مراجعین هستیم.

دکتر علی‌زمانی به فعالیت درمان مراکز درمانی سرپائی و فعالیت پزشکان متخصص در خارج از بیمارستان و ویزیت بیماران سرپائی اشاره کرد وافزود: داروی مورد نیاز بیماران سرپائی نیز از طریق کلینیک شهید مصطفی خمینی توزیع می‌شود.

وی به پایش مستمر مبتلایان و ثبت اسامی آنان در سامانه سیب اشاره کرد و افزود: از مردم درخواست می شود که با رعایت اصول بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمعات در کاهش مبتلایان کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس ساوه استانی اجتماعی شهید مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF