Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@10:48:22 GMT

توزیع 30 هزار ماسک به همت خیرین سلامت در ساوه

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۱۷۵۰

توزیع 30 هزار ماسک به همت خیرین سلامت در ساوه

ایسنا/مرکزی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از خرید 30 هزار عدد ماسک به همت خیرین نیک اندیش حوزه سلامت خبر داد.

دکتر عباس نیک‌روش امروز 13 اسفندماه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم دسترسی عموم مردم به تجهیزات پزشکی از جمله ماسک، پیرو جلسه یازدهم اسفندماه سال جاری در بخشداری، با همکاری مجمع خیرین سلامت استان، نماینده تام‌الاختیار فرماندار در ستاد کرونا و بخشدار بخش مرکزی، خرید و توزیع ماسک با تامین منابع مالی از سوی خیرین در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی به مشارکت 300 میلیون ریالی خیرین در حوزه خرید ماسک اشاره کرد و افزود: با تامین این مبلغ  تعداد 30 هزار ماسک به همت موسسه امام حسن مجتبی(ع)، اداره اوقاف و امور خیریه، شرکت پروفیل صفا و یکی از خیرین، خریداری شد.

 دکتر نیک روش افزود: ماسک‌ها در چندین مرحله و در هر مرحله پنج هزار عدد در بین شهروندان توزیع خواهد شد که تاکنون در دو مرحله به گروه‌های آسیب‌پذیر از جمله گروه‌های در معرض خطر بیمارستان شهید مدرس، موسسه سرطانی‌ها، بنیاد شهید برای جانبازان، مرکز نگهداری از معلولین بانو سمیه و همچنین مشاغلی که با عموم مردم در تماس هستند از قبیل نانوایی‌ها و پرسنل بهداشت و درمان توزیع شده است.

 رئیس مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و 17 شهریور ساوه نیز با تاکید بر اینکه خدمات رسانی بیمارستانی به بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا طبق روال گذشته ادامه دارد، از در نظر گرفتن بخش تفکیکی ارائه خدمات اختصاصی به بیماران تنفسی و مشکوک کرونا در بیمارستان شهید مدرس خبر داد.

 دکتر الهام فرهادی افزود: دو بخش اورژانس اصلی و طبقه فوقانی اورژانس بیمارستان شهید مدرس که به صورت کامل از سایر قسمت‌های بیمارستان جداست و دارای ورودی و خروجی مجزاست به بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا اختصاص یافته است.

 وی خاطر نشان کرد: خدمات رسانی به سایر بیماران، مصدومان ترومایی و زنان باردار طبق روال گذشته ادامه دارد و در اورژانس قدیم بیمارستان، پذیرش بیماران انجام می‌شود.

  رئیس بیمارستان شهید مدرس ساوه با اشاره به اختصاص 80 تخت به بیماران مبتلا به کرونا و مشکوک تصریح کرد: بیمارستان از نظر کادر تخصصی ارائه خدمات به بیماران مشکوک به کرونا و تنفسی مشکلی ندارد و فوق تخصص ریه، متخصص عفونی، متخصص داخلی و متخصص قلب در این بخش با تمام قوا به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند.

 وی افزود: کادر درمانی یاد شده به طور شبانه روزی در بخش‌های مختلف بیمارستان از جمله رادیولوژی، تصویربرداری، سی تی اسکن و آزمایشگاه به بیماران خدمات ارائه می‌دهند و پرستاران در خط مقدم خدمت رسانی به بیماران به صورت داوطلبانه و در قالب شیفت‌های موظفی در حال فعالیت هستند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس ساوه ماسك بیمارستان شهید مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۱۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان