Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ساوه با اشاره به بیمارستان جایگزین گفت: علی‌رغم ممنوعیت آغاز پروژه‌های جدید در کشور به دنبال پیگیری‌های انجام‌ شده وزارت بهداشت شروع عملیات اجرایی بیمارستان جایگزین مدرس ساوه در سال ۹۸ را در برنامه دارد. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، علی میرزایی ظهر امروز مجمع خیران حوزه سلامت شهرستان ساوه با اشاره به جایگاه خیران اظهار داشت: بدون شک نیکوکاران و خیران برگزیدگان خدا هستند و هر کسی از مال و جان خود در راه خدمت به خلق بگذرد از برگزیدگان بوده و باید تکریم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اصل انقلاب اسلامی، قبل و بعد از انقلاب متکی به حضور مردم است، نمونه آن نقش آفرینی آحاد ملت در جنگ تحمیلی بود.

فرماندار ساوه تصریح کرد: امام راحل(ره) تاکید داشتند مردم باید از لحاظ خدمات درمانی خیالشان راحت باشد، بنابراین همه باید در راستای تحقق این مهم تلاش کنیم، خوشبختانه دولت توجه ویژه‌ای به بحث سلامت دارد، نمونه آن اجرای طرح تحول سلامت با تمام مشکلات مالی بود.

میرزایی بیان کرد: در کنار استفاده از ظرفیت خیران باید از طریق بانک اطلاعاتی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلف با حضور دیگر نهاده‌ها در راستای ترویج فرهنگ و برنامه‌های عام المعنفه استفاده شود و از سویی جلسات خیران باید دارای منشور راهبردی باشد.

وی با اشاره به بیمارستان جایگزین مدرس ادامه داد: با توجه به حجم پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور و محدودیت اعتبارات، شروع پروژه جدید در کشور ممنوع شده ولی به دنبال پیگیری‌های انجام‌ شده وزارت بهداشت شروع عملیات اجرایی این بیمارستان در سال 98 را در برنامه دارد که باید در سفر وزیر به ساوه پیشنهادات مشخصی برای ارائه داشته باشیم و ساوه را با افق وسیع ترسیم کنیم.

فرماندار ساوه خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه‌های بالا در زمینه ساخت دانشگاه جدید، باید ظرفیت‌ها را شناسایی و احصا کرد.

مرکزی| بیمارستان مدرس ساوه زیرساخت‌های مناسب یک بیمارستان اصلی را ندارداحداث بیمارستان ویژه نیازمندان با اعتباری حدود 6 هزار میلیارد تومانگیلان در زمینه احداث بیمارستان از همه استان‌ها عقب‌تر است

شهرستان ساوه و زرندیه به 500 تخت بیمارستانی نیاز دارد

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز در این مجمع گفت: شکل‌گیری دانشکده علوم پزشکی از اتفاقات بزرگ است، سالانه بیش از 150 میلیارد تومان اعتبار دریافت می‌شود، مسائل بهداشتی و درمانی را به طور مستقل پیگیری نماییم

عباس نیک‌روش افزود: این بستر و زیرساخت مناسبی برای  کمک بیشتر و با انگیزه‌تر خیران در کنار ظرفیت اداری است تا در بازه زمانی قابل قبولی بتوانیم نیاز شهرستان را در مورد ساخت بیمارستان و حوزه درمانی برآورده کرد و در این زمینه به استانداردهای لازم برسیم.

وی تصریح کرد: در مجموعه خیران  از سال 93 تا پایان 97 خیران، بیش از 100 میلیارد ریال در سطوح مختلف همکاری کرده‌اند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: ساوه تنها شهری است که بعد از انقلاب در آن بیمارستان ساخته نشده، با پیگیری‌های دانشکده علوم پزشکی، نماینده و فرماندار اعتبار پایدار 50 میلیارد ریال به این پروژه اختصاص و از 160 تخت‌خواب به 250 تخت‌خواب آموزشی(بیمارستان مدرس جدید) ارتقاء یافت.

نیک‌روش ادامه داد: در شهرستان ساوه حوادث ترومایی زیادی اتفاق می‌افتد، بر همین اساس ساخت بیمارستان جدید به شدت مورد نیاز است زیرا  کمک به بهداشت و درمان، کمک به مردم است، هم‌اکنون شهرستان ساوه و زرندیه به 500 تخت بیمارستانی نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: تملک زمین مناسب در مجاورت دادگستری کار بزرگی است که با کمک مسئولان شهر انجام گرفت، در آستانه سفر وزیر بهداشت به ساوه به منظور آغاز پروژه ساخت بیمارستان جایگزین شهید مدرس هستیم، امیدواریم شاهد ارتقا خدمات درمانی برای مردم ساوه و زرندیه باشیم.

انتهای پیام/ح

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود

تین نیوز

شرکت کل راه آهن عراق موعد آغاز اجرای پروژه جاده توسعه را اوایل سال 2025 اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از الصباح، یونس خالد الکعبی، مدیرکل این شرکت گفت که پروژه جاده توسعه، پروژه ای بزرگ و عظیم است و بیش از 66 درصد از طراحی های راه آهن و 50 درصد از طراحی های مسیر زمینی آن انجام شده است.

وی افزود که بررسی خاک حدود هزار کیلومتر با میزان انجام کار 89 درصد در مناطق شمال بغداد تا مرزها و 85 درصد از جنوب بغداد تا فاو انجام شده است.

الکعبی به موافقت 7 استان که آخرین آن صلاح الدین بود با مسیر عبور جاده توسعه اشاره کرد و گفت که تنها موافقت بصره، کربلا و دهوک باقی مانده است.

مدیرکل شرکت راه آهن عراق گفت که در نشست های آتی با ترکیه، مسائل فنی که بسیار شده، مطرح خواهد شد و این مسائل به تفاهمات و توافق بر سر همه جزئیات با پیشرفت کار در این پروژه نیاز دارد.

پروژه جاده توسعه که اواخر ماه مه گذشته توسط محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اعلام شد، شامل مسیری زمینی و ریلی از عراق به ترکیه و بنادر آن است.

این مسیر از بندر فاو در بصره آغاز می شود و برنامه ریزی شده تا متشکل از یک جاده و راه آهن به طول یک هزار و 200 کیلومتر داخل خاک عراق و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه است.

بودجه این پروژه حدود 17 میلیارد دلار برآورد شده و در 3 مرحله اجرا می شود. مرحله نخست سال 2028 مرحله دوم سال 2033 و مرحله پایانی نیز سال 2050 تکمیل می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد